Valikko Sulje

Uusvanhat sivut avattu uudelleen!

Moro,

tervetuloa jälleen seuraamaan sivua rikhard.fi! Lopetin kilpahiihdon vuonna 2017 ja sen jälkeen olen opiskellut Tampereen yliopistossa lääketiedettä ja valmistellut väitöskirjaa urheilijoiden hengitysterveydestä. Sillä välin pidin hallussa myös tätä domainia tarkoituksenani tulevaisuudessa avata se uudelleen.

Nyt muutaman vuoden jälkeen olen saanut ensimmäisen osatyöni väitöskirjaani valmiiksi, joka on katsaus hiihtäjien astmasta tutkimuskirjallisuudessa. Voit tutustua julkaisuun tutkimushankkeemme nettisivuilla hengitystutkimus.fi. Väitöskirjatyön osana olemme yhdessä tutkimusryhmän kanssa keränneet aineistoa suomalaisten maastohiihtäjien, uimareiden ja taitoluistelijoiden hengitysterveydestä, joita käsittelevät artikkelit on tarkoitus julkaista lähiaikoina. Myös tällä palstalla tarkoituksena on myös käsitellä omaa tutkimustyötä ja sen lisäksi tehdä YouTube-videoita mielivaltaisista, mutta kuitenkin urheiluun ja lääketieteeseen liittyvistä aiheista.

Pienenä teaserina tulevasta sisällöstä jaan viime vuonna tekemäni videon Johannes Høesflot Klæbon alamäkitekniikasta Tour de Skillä. Seuraavaan videoon olen kerännyt dataa maailmancupin sprinteistä 2010-luvulla, josta ensimmäinen video on tulossa sopivasti ennen MM-sprinttiä Oberstdorfissa 25. helmikuuta!

Tervetuloa mukaan,

Rikhard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *